Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ученичка компанија "Е - BRICK"

    Ученици наше школе у оквиру програма “Достигнућа младих” увелико производе еко цигле, направљене од уситњене гардеробе и дрвних остатака. Иако је производња поменутих еко цигли у свету заступљена, на Западном Балкану то није случај. Ови млади људи су се одлучили да своју животну средину сачувају те да узму ствари у своје руке и да многим старијим и искуснијим људима укажу на све већи проблем дивљих депонија.

  Ученичка компанија “Е  BRICK-” је компанија у развоју која тежи задовољењу потреба оснивача, али и целокупног друштва. Кроз високо поуздане цигле, наши ученици желе да започну нову еру еко грађевинарства у Србији.

    Наша визија је да постанемо синоним за компанију која послује у дослуху са временом које долази, а такође да као компанија покажемо да се добар бизнис може водити и уз помоћ рециклирања.

    Пројекат је, за сада, подржан од стране организације "Достигнућа младих" и одсека за биологију и екологију Природно - математичког факултета у Нишу.

    Више о компанији сазнајте на званичној веб страници, а како изгледа атмосфера на радном састанку компаније можете видети у следећој краткој видео форми: